• Oznam - Riaditeľské voľno

          • V súvislosti s prijímacími skúškami do prvého ročníka na gymnáziu a v zmysle § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľuje riaditeľ Spojenej školy bl. biskupa Gojdiča žiakom Gymnázia bl. biskupa Gojdiča riaditeľské voľno, a to na deň  02.5.2024.

            Zároveň z dôvodu konania EČ maturitnej skúšky v priestoroch školy a v zmysle § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľuje riaditeľ Spojenej školy bl. biskupa Gojdiča žiakom I.A a II.A gymnázia riaditeľské voľno, a to na deň  21.5.2024.

          • 22. ročník Biblickej olympiády

          • Dňa 16. 4. 2024 sa naši študenti, Ema Holečková, Juraj Ondovčík, Stanislav Seman, zúčastnili archieparchiálneho / krajského kola Biblickej olympiády. Umiestnili sa na krásnom 3. mieste. Biblická olympiáda začala modlitbou Molebenu k bl. P. P. Gojdičovi v kaplnke  gréckokatolíckeho seminára v Prešove. Všetkých prítomných pozdravil a požehnal arcibiskup metropolita Mons. Jonáš Maxim.


            Študentom, Eme, Jurajovi a Stanislavovi úprimne blahoželáme!

          • Projekt Svet okolo nás

          • 16. apríla 2024 sa žiaci 2. ročníka zúčastnili vzdelávacieho projektu Svet okolo nás. Prostredníctvom zaujímavej videoprojekcie a diskusie, mali možnosť  preniesť sa do divokého srdca Afriky – Tanzánie, ktorá je jednou za najromantickejších a súčasne najpriateľskejších krajín na čiernom kontinente. Tento netradičný spôsob vyučovania predstavil africkú krajinu nielen z predmetu geografie, ale tiež dejepisu a biológie.

          • POZVÁNKA NA TRIEDNY AKTÍV- RODIČOVSKÉ ZDRUŽENIE

          • Vážení rodičia,

            vo štvrtok 11.04.2024 sa uskutoční prezenčne triedny aktív rodičov a zákonných zástupcov o 16:00 hod. v jednotlivých triedach.

            Konzultácie s vyučujúcimi budú prebiehať od 15:30 hod. do 17:00 hod. Odporúčame si stretnutie s vyučujúcim dohodnúť vopred.

            Srdečne Vás všetkých pozývame a tešíme sa na Vás.